Hart van Yoga

Yoga en meditatie retraite: Zelfliefde

Drie dagen lang op een prachtige plek in de natuur

Wat leuk dat je op deze pagina bent waarin ik je graag inspireer om mee te gaan met deze unieke retraite. 

Drie dagen lang tijd en ruimte voor jezelf om een prachtige reis te maken naar de kern van je wezen.

Dit is een unieke kans om vanuit je hart aanwezig te zijn en vanuit deze plek naar je huidige leven te kijken.

De retraite is in de lente op 5, 6 en 7 mei.

We gaan ons verbinden met de Bron van liefde en licht in je Hart. We zullen steeds dieper zakken in de kern van ons wezen. Dit doen we door tijd te nemen voor onszelf. In stilte te zijn en op jezelf te zijn op de prachtige natuurplek. Overal op het terrein zijn prachtige plekken waar je heerlijk kunt vertoeven en je terug kunt trekken en waar je door de pure natuurplek dichter bij jezelf komt. De plek is een spirituele plek en ondersteunt je in je proces.


We zullen geregeld meditaties doen. Hierin word je begeleid om dieper thuis te komen in jezelf.

Yin yoga houdingen zijn ondersteunend hieraan om ruimte te maken in je lijf en dieper in je lichaam te kunnen zakken en gedachtes en emoties de ruimte te geven. Vaak zullen we de dag hiermee starten en eindigen.

Ook zullen we bewegen. Lekker vrij op het terrein, wandelen, of  vrijbewegen/dansen op muziek of begeleid ademen en beweging te combineren ook op rustige lichte muziek. 

Ook maken we gebruik van de helende kracht van mantra’s. Samen naar mantra’s luisteren, zingen, de mantra’s herhalen of hierop mediteren zal helpen om een doorbraak te maken in je denken, en een verruiming in je bewustzijn. Met name de stilte na de mantra is een prachtige kans om dieper in jezelf te zakken en je te openen voor de bron van liefde en licht en de kracht van de desbetreffende mantra.

Daarnaast is er ruimte om vragen te stellen, te delen. 

Ook zal er aandacht zijn voor blokkades en vastzittende patronen die je tegen komt op je pad. We zullen hier diverse werkvormen voor gebruiken zodat je meer inzicht krijgt in jezelf en je kunt openen voor nieuwe, lichtere gedachtes.


Leuk dat je interesse hebt.
Ik neem binnenkort contact met je op.

Tot dan,
Marlies

Leuk dat je hebt aangemeld.
Ik neem binnenkort contact met je op.

Tot dan,
Marlies

Inschrijfformulier:

Hou me op de hoogte

Inschrijfformulier zondagochtenden Yoga van het Hart

Prijs: 38 euro per ochtend.

Inschrijfformulier: