Hart van Yoga

Judith
Judith Meijer

Wie ben ik

Ik ben (klein) dochter, zus, tante, nicht, vriendin, buurvrouw, collega en bovenal VROUW !

Mijn kwaliteiten zijn mijn liefdevolle aanwezigheid, zachte kracht, praktische, nuchtere werkwijze, humor en het vermogen tot verbinden. Ook heb ik het talent om een veilige en heilige ruimte te creëren waarin vrouwen zich veilig voelen en geïnspireerd raken.

Wat is mijn achtergrond

Mijn basisopleiding is begonnen bij mijn geboorte in een ondernemersgezin. Later heb ik diverse HBO-studies gevolgd in arbeidsmarktpolitiek, personeelsbeleid, bedrijfskunde, training en coaching.

Mijn werkervaring heb ik opgedaan in de gezondheidszorg. het internationale bedrijfsleven en bij goede doelenstichtingen. Ik werkte in managementrollen en als trainer en coach gericht op personeel-en organisatie ontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.

Mijn reis van harD werken naar harT werken

Ik heb voor privé en werk de hele wereld over gereisd. De langste en mooiste reis, is de reis van mijn hoofd naar mijn hart. Mijn jarenlange hard werken deed ik vooral op kracht en met inzet van veel mannelijke energie. Ik probeerde te voldoen aan datgene wat (ik dacht dat) de buitenwereld van mij verlangde. Ik raakte in disbalans en wist niet meer wie ik was of wat ik wilde. Het bleek harT nodig dat ik ging werken vanuit mijn hart met het inzetten van mijn zachte kracht. Dit is een mooie ontdekkingsreis geworden van mijn hoofd naar mijn hart en naar mijn buik.

Mijn vrouwenwerk

Tijdens mijn ontdekkingsreis heb ik jarenlang opleidingen, trainingen en workshops gevolgd op het gebied van spirit-coaching, groepsdynamica, systemisch werk, vrouwenwerk en lichaamswerk. Ook ben ik vanaf mijn 18e jaar bezig met allerlei vormen van Yoga, Meditatie, Yogaretreats. De grote ontdekking was voor mij dat wij allemaal een oneindige bron van licht en liefde zijn.

Sinds 10 jaar richt ik me vooral op vrouwenwerk: ik heb veel vrouwen getraind, gecoacht en ik ben een van de oprichtsters van de Rode Tent Groningen (vrouwencirkel). Ook heb ik allerlei vormen van vrouwencirkels geleid op festivals (Hieros Gamos, Rode Maan, Lorelei, Wilde Wiven).
Essentieel in mijn werk: een veilige bedding creëren vanuit onlosmakelijke verbinding met en draagkracht van moeder aarde, met een open hart en verbonden met het universum.

Van daaruit verzachten, vertragen, laten steunen in Sisterhood en alles wat er in je leeft durven verwelkomen en omarmen. Ik raak iedere keer ontroerd als ik tijdens mijn werk vrouwen zie die hun hart durven openen, thuiskomen bij zichzelf en ervaren hoe ze verbinding kunnen maken met hun zachte kracht, hun vrouwelijke essentie. Hierdoor wordt het vrouwelijke op aarde (bij zowel mannen als vrouwen) meer recht gedaan en ontstaat er meer balans in de wereld.

Het is mijn Dharma (mijn levenspad) om vrouwen en mannen

Vrouwen en mannen die mij geïnspireerd hebben

Mijn moeder Erna, Maria Magdalena, Alison A.Armstrong. Clarissa Pinkola Estes, Jean Shinoda Bolen. Mijn vader Thijs, Nelson Mandela, Dalai Lama, David Deida, e.v.a.

Mijn levensmotto: “Be the change, you want to see in the world”

Leuk dat je interesse hebt.
Ik neem binnenkort contact met je op.

Tot dan,
Marlies

Leuk dat je hebt aangemeld.
Ik neem binnenkort contact met je op.

Tot dan,
Marlies

Inschrijfformulier:

Hou me op de hoogte

Inschrijfformulier zondagochtenden Yoga van het Hart

Prijs: 38 euro per ochtend.

Logo-hart-van-yoga-Logo.png

Contact formulier

Inschrijfformulier: